Όροι Χρήσης

Καλώς ορίσατε στο Ξενοδοχείο Τελωνείο

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για την διαμονή σας. Κάνοντας κράτηση, αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις

Ώρα άφιξης: 15:00μμ – 21:00 μμ (check-in νωρίτερα βάση διαθεσιμότητας).
Σε περίπτωση που θα θέλατε να κάνετε check-in μετά τις 21:00 μμ, θα πρέπει να ενημερώσετε το γραφείο υποδοχής εκ των προτέρων.

Ώρα Αναχώρησης: 08:00 πμ - 11:00 πμ.
Παρέχεται η δυνατότητα για late check-out μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, με επιπλέον χρέωση το 50% της τιμής μιας διανυκτέρευσης και βάση διαθεσιμότητας.

Κατοικίδια: Τα κατοικίδια ΔΕΝ επιτρέπονται.

Κάπνισμα: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου (δωμάτια, ρεσεψιόν, καφέ, εστιατόριο κλπ). Το κάπνισμα επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΕΞΩ.

Πολιτικές κρατήσεων / ακυρώσεων.

Ζητείται προκαταβολή 30% κατά την επιβεβαίωση της κράτησης.

Η κράτηση θεωρείτε επιβεβαιωμένη μετά την πληρωμή της προκαταβολής. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν εντός επτά εργάσιμων ημερών από την πραγματοποίηση της κράτησης. Αν η πληρωμή δεν γίνει όπως έχει προγραμματιστεί, η κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Μη αναστρέψιμη προκαταβολή για ακύρωση εντός 21 ημερών πριν την άφιξη.

Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης (πριν από την συμφωνημένη ημερομηνία αναχώρησης), ισχύει επιπλέον χρέωση ίση με το 50% του συνολικού κόστους των μη πραγματοποιημένων , πλην όμως συμφωνημένων, διανυκτερεύσεων.

Πολιτική Τζακιών

Τα τζάκια λειτουργούν από την 01/12 ως 15/03 κάθε έτους.

Κόστος χρήσης τζακιού 7.00€/ημέρα.

Η τελευταία παροχή σε ξύλα γίνεται στις 9:00μμ.